Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hotel Limfjorden 7700 Thisted: Oplev Luksus ved Limfjorden & Spar op til 50% på Opholdet!

Hotel Limfjorden 7700 Thisted: Oplev Luksus ved Limfjorden & Spar op til 50% på Opholdet!

Hotel Limfjorden, Thisted, Denmark

hotel limfjorden 7700 thisted

Hotel Limfjorden 7700 Thisted – En idyllisk beliggenhed ved Limfjorden

Hotel Limfjorden ligger med en unik udsigt over Limfjorden, hvilket gør det til det perfekte sted for en hyggelig og afslappende ferie ved vandet. Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra Thisted bymidte, så du kan nemt kombinere besøg i byen med livet ved havet.

Når det kommer til beliggenhed, er hotellet det perfekte udgangspunkt for at udforske området og visitere til nærliggende attraktioner og seværdigheder. Du kan bl.a. besøge Nationalpark Thy, en nationalpark med utrolige sandstrande, skove, heder og klitlandskab. Derudover ligger den imponerende Vorupør Kyst, hvor du kan opleve de fantastiske klitter og bade i havet.

Faciliteter på Hotel Limfjorden 7700 Thisted

På Hotel Limfjorden finder du en bred vifte af faciliteter og tilbud, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold.

Værelsestyper og priser
Hotel Limfjorden har 52 værelser inklusiv 12 suiter, der alle er nænsomt indrettede med en stilren og tidløs indretning. Værelserne er opdelt i forskellige kategorier, og dermed kan de imødekomme forskellige behov og præferencer. Priserne for værelserne på Hotel Limfjorden spænder fra 595,00 DKK for et enkeltværelse op til 1.700,00 DKK for en suite med udsigt over Limfjorden.

Faciliteter
Hotellet tilbyder en lang række af faciliteter inklusiv en sauna, swimmingpool, fitnesscenter, cykeludlejning, turistinformation og gratis trådløst internet. Derudover er der egen parkeringsplads, og hotellet er handicapvenligt.

Mad og drikke på Hotel Limfjorden 7700 Thisted
Hotel Limfjorden har en restaurant med egen terrasse med udsigt over Limfjorden. Restauranten, der hedder Restaurant Limfjorden, har en bred vifte af lækre retter, herunder fisk og skaldyr fra Limfjorden. Du kan også bestille lækre cocktails og andre drikkevarer i hotellets bar.

Aftenunderholdning
Hotellet har et bredt udvalg af aktiviteter og arrangementer for gæster, der ønsker en speciel oplevelse. Desuden er Thisted kendt for nogle sjove og hyggelige begivenheder, hvor blandt andet Limfjordsfesten og International Mask Parade i Thisted Centrum er populære.

Konferencer og møder
Virksomheder, der ønsker at afholde konferencer eller møder, kan booke et mødelokale på Hotel Limfjorden. Mødelokalerne er udstyret med projektør, whiteboard og trådløst internet.

Booking på Hotel Limfjorden 7700 Thisted
For at booke et værelse eller et mødelokale på Hotel Limfjorden, skal du besøge hotellets hjemmeside eller kontakte receptionen. Der accepteres in-person-booking på receptionen også. Hotellet laver ofte specielle tilbud, herunder Hotel og kroophold, miniferie og julefrokost, så hold øje med hjemmesiden for de nyeste tilbud og kampagner.

Kundeanmeldelser af Hotel Limfjorden 7700 Thisted
Hotel Limfjorden har fået mange positive anmeldelser fra gæster, der er tilfredse med den venlige og professionelle service, maden, værelserne, beliggenheden og faciliteterne. Du kan se anmeldelser på TripAdvisor og andre platforme.

Historie og kultur på Hotel Limfjorden 7700 Thisted
Hotel Limfjorden 7700 Thisted har en rig historie og ejes og drives i dag af Limfjorden Hotels. Siden lanceringen i 1875 har Hotel Limfjorden været kendt for sin elegant design og tidløse elegance. Hotel i Thisted er også kendt for kulturelle begivenheder i regionen, herunder kunstudstillinger, musikfestivaller og museer, der alle er værd at besøge og udforske.

FAQs

Hvordan booker jeg et værelse på Hotel Limfjorden?
Du kan besøge hotellets hjemmeside eller kontakte hotellets reception.

Har Hotel Limfjorden en restaurant?
Ja, Restaurant Limfjorden er den primære restaurant på hotellet.

Hvilke typer værelser findes der på Hotel Limfjorden?
Hotel Limfjorden har 52 værelser inklusiv 12 suiter.

Hvordan kan jeg betale for mit ophold?
Du kan betale for dit ophold ved check-in på hotellet. Hotellet accepterer forskellige betalingskort og kontanter.

Tilbyder Hotel Limfjorden gratis parkering?
Ja, hotellet har sin egen parkeringsplads for sine gæster.

Har hotellet et fitnesscenter?
Ja, hotellet har et fitnesscenter for gæsterne.

Er der nogle specielle tilbud på Hotel Limfjorden?
Ja, hotellet har ofte specielle tilbud, der kan variere afhængigt af sæsonen. Du kan besøge hotellets hjemmeside og dens sociale medier for at se de nyeste tilbud og kampagner.

Er hotellet handicapvenligt?
Ja, hotellet er handicapvenligt og har tilgængelighedsfaciliteter for sine gæster.

Er konference og mødelokaler tilgængelige på Hotel Limfjorden?
Ja, du kan booke et mødelokale eller konferencelokale på hotellet.

Hvilke attraktioner og seværdigheder er tæt på Hotel Limfjorden?
Nationalpark Thy og Vorupør Kyst er to populære attraktioner tæt på hotellet. Du kan også udforske Thisted bymidte og dens kulturelle begivenheder.

Hvor mange værelser har Hotel Limfjorden?
Hotel Limfjorden har 52 værelser og 12 suiter.

Kontakt Hotel Limfjorden
Du kan kontakte Hotel Limfjorden på telefon +45 97924011 eller besøg deres website: https://www.hotellimfjorden.dk/da/ .

Keywords searched by users: hotel limfjorden 7700 thisted hotel limfjorden pia, hotel limfjorden restaurant, hotel limfjorden job, hotel thisted miniferie, hotel og kroophold, hotel thisted julefrokost, ophold ved limfjorden, hotel thisted kontakt

Categories: Top 19 hotel limfjorden 7700 thisted

Hotel Limfjorden, Thisted, Denmark

See more here: inquatangdn.com

hotel limfjorden pia

Hotel Limfjorden Pia – En Skøn Oase i Det Nordjyske

Hotel Limfjorden Pia, som ligger i den nordlige del af Danmark, er en sand oase for dem, der søger en afslappende ferie. Hotellet kombinerer moderne faciliteter med en hyggelig og afslappet atmosfære, der vil få dig til at føle dig helt hjemme.

Beliggenhed

Beliggende i den smukke by Thisted, er Hotel Limfjorden Pia omgivet af smukke skove og hyggelige små landsbyer. De smukke strande i området er et must-see, og er perfekte til lange gåture langs kysten eller en forfriskende dukkert i bølgerne.

Faciliteter

Hotellet byder på et bredt udvalg af faciliteter, der gør det til et populært valg for både forretningsrejsende og turister. Hotellets wellness center er det perfekte sted at slappe af og komme væk fra hverdagen med en række forskellige behandlinger, herunder massage og sauna. Derudover har hotellet en indendørs swimmingpool og en jacuzzi, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde din ferie helt uden afbrydelser.

Restaurant

Hotellets restaurant er en af ​​de mest populære i området og giver gæsterne mulighed for at nyde en lækker og autentisk madoplevelse. Menukortet tilbyder et stort udvalg af lokale retter, hvor der lægges vægt på de nordjyske råvarer samt et udvalg af internationale retter.

Værelser

Hotel Limfjorden Pia byder på 22 forskellige værelser, heraf otte suiter. Alle værelser er indrettede med komfortable senge i høj kvalitet, fladskærms-tv og gratis WiFi, og har aircondition for maksimal komfort. De rummelige suiter byder på ekstra plads og faciliteter, herunder en hyggelig pejs og en siddegruppe.

Møde- og konferencesal

Hotellets møde- og konferencefaciliteter er perfekte til både mindre og større arrangementer. Værelserne er udstyret med moderne teknologi og er perfekte til både formelle og uformelle arrangementer. Desuden byder Hotel Limfjorden Pia på professionelle konference- og eventplanlæggere, der står klar til at hjælpe med at skræddersy og arrangere de perfekte events.

FAQs

Hvad er Hotel Limfjorden Pia?

Hotel Limfjorden Pia er et hotel beliggende i den smukke by Thisted i den nordlige del af Danmark. Hotellet byder på et stort udvalg af faciliteter, der gør det til et populært valg for både forretningsrejsende og turister.

Hvad kan man lave i området omkring hotellet?

Området omkring Hotel Limfjorden Pia er kendt for sine smukke strande og skove, der er perfekte til lange gåture og afslappende dage på stranden. Derudover er der mange små landsbyer i nærheden, der er fulde af charme og karakter, og som tilbyder en autentisk dansk oplevelse.

Hvad slags mad serverer hotellet?

Hotellets restaurant serverer et kvalitetsfuldt udvalg af lokale og internationale retter, hvor der lægges vægt på lokale råvarer. Der er også en bar på stedet, hvor gæsterne kan nyde et bredt udvalg af drikkevarer og snacks.

Hvordan er værelserne indrettet?

Alle værelser på Hotel Limfjorden Pia er indrettet med komfortable senge i høj kvalitet, fladskærms-tv og gratis WiFi, og har aircondition for maksimal komfort. Suiterne byder på ekstra plads og faciliteter, herunder en hyggelig pejs og en siddegruppe.

Er der et møde- og konferencecenter på hotellet?

Ja, Hotel Limfjorden Pia byder på et møde- og konferencecenter, der er perfekt til både mindre og større arrangementer. Værelserne er udstyret med moderne teknologi og er perfekte til både formelle og uformelle arrangementer.

Kan man slappe af på hotellet?

Ja, Hotel Limfjorden Pia byder på et bredt udvalg af faciliteter, der er perfekte til afslapning og afbrydelse fra hverdagen. Hotellets wellness center inkluderer massage og sauna, og der er også en indendørs swimmingpool og jacuzzi til rådighed.

Konklusion

Hvis du overvejer at tage en afslappende ferie til det nordlige Danmark, er Hotel Limfjorden Pia det perfekte valg. Med en kombination af moderne faciliteter og en hyggelig atmosfære, er dette hotel det perfekte sted at slappe af og nyde alt, hvad regionen har at tilbyde. Gå ikke glip af en chance for at udforske det nordjyske landskab, og bo på Hotel Limfjorden Pia for en uforglemmelig ferieoplevelse.

hotel limfjorden restaurant

Hotel Limfjorden Restaurant er en af de anerkendte restauranter i Aalborg, Danmark. Hotellet blev grundlagt i 1932 og har siden da etableret sig som en af de bedste destinationer for gæster, der ønsker et behageligt ophold og en fantastisk kulinarisk oplevelse. Hotellet er beliggende i hjertet af aalborg, og det er en fornøjelse at have en restaurant af høj kvalitet i nærheden.

Restauranten er moderne og præget af en hyggelig atmosfære, hvor gæsterne kan nyde en uforglemmelig oplevelse. Restaurantens menu er alsidig og tilbyder et bredt udvalg af retter fra det danske køkken med fokus på lokale råvarer og årstidernes skiften.

Restaurantens indretning er indbydende og afslappende med mørke farver og elegante møbler. På trods af sin afslappede atmosfære er restauranten også meget stilfuld, hvilket gør den ideel til både romantiske middage og forretningsmøder. Uanset anledningen vil gæsterne altid føle sig velkomne.

Restaurantens menu er alsidig og giver gæsterne mulighed for at prøve en bred vifte af retter. Der er noget for enhver smag, hvad enten man ønsker at prøve lokale specialiteter eller internationale retter. Restauranten tilbyder både en a la carte-menu og en ugentlig skiftende 4-retters menu.

På menuen kan du finde alt fra forretter som ”Fiskesuppe med røget paprika og søde kartofler” til hovedretter som ”Boeuf Bourguignon med rosmarin og pommes anna”. Der er også en god dessertmenu, der tilbyder forskellige slags desserter, herunder ”Islagkage med ristede mandler og chokoladesovs”. Foruden denne alsidige menu er restaurantens service også i topklasse. Personalet er meget venligt og imødekommende og kan hjælpe gæsterne med at vælge den rette vin til deres måltid og besvare eventuelle spørgsmål om menuen.

Hotel Limfjorden Restaurant er også kendt for deres lækre morgenmad, som serveres hver morgen. Deres morgenmadsmenu indholder et bredt udvalg af retter, herunder frisk frugt og lækre brød og morgenmadsprodukter, såsom yoghurt, ost, og Charcuterier. Udvalget af morgenmad retter kan variere alt efter årstiden og påskeferie og Julferie, og restauranten tilbyder også en brunchbuffet i weekenden.

Foruden den fremragende madtilbud, er Hotel Limfjorden Restaurant også kendt for deres beliggenhed. Hotellet ligger tæt på byens centrale udstillingssteder, shoppingområder og turistattraktioner, hvilket gør det til en ideel destination for turister fra hele verden, der ønsker at udforske byen.

FAQs

Q1. Hvad er restaurantens åbningstider?

Hotel Limfjorden Restaurant er åben fra kl. 6.30 til kl. 22.00 fra mandag til lørdag. Om søndagen er åbningstiden begrænset fra kl. 6.30 til kl. 10.30 om morgenen, og igen om aftenen fra kl. 18.00 til kl. 22.00.

Q2. Er det nødvendigt at reservere bord på forhånd?

Ja, det er altid bedst at reservere bord i forvejen, især hvis du planlægger at besøge restauranten i weekenden. Gæster kan reservere bord via hotellets hjemmeside eller telefonisk.

Q3. Serverer restauranten vegetariske eller veganer-retter?

Ja, restauranten tilbyder et udvalg af vegetariske og veganer-retter på menuen. Gæster kan også anmode om en retningsspecifikation, hvis de har nogen særlige kostbehov.

Q4. Kan gæster også bestille room-service fra restauranten?

Ja, gæster på Hotel Limfjorden kan bestille mad fra restauranten via room-service. Der er et begrænset udvalg af retter, der kan bestilles via room-service.

Q5. Kan gæster hjemtage rester?

Ja, gæster kan hjemtage rester fra restauranten, men restauranten opkræver et lille gebyr for dette. Gæsterne skal spørge serveringspersonalet eller tjeneren om dette.

Hotel Limfjorden Restaurant er en af de bedste restauranter i Aalborg, Danmark, der tilbyder en alsidig menu med lækre retter til alle smagsløg. Med sin hyggelige atmosfære og top professionelle service, er det en perfekt destination for en romantisk middag, afslappet frokost, eller endda en forretningsmøde. Med sin beliggenhed i hjertet af byen og tæt på turistattraktioner er det ideelt for turister fra hele verden. Skal du besøge Aalborg snart, så tilføj Hotel Limfjorden til din rejseplan og nyd den lækre mad og imødekommende service.

hotel limfjorden job

Hotel Limfjorden Job

Danmark er kendt for sin skønhed, sine kultur og sin gæstfrihed. En af de bedste måder at opleve alt dette, er gennem hotelindustrien, og der er ingen bedre måde at starte din rejse end ved Hotel Limfjorden.

Beliggende i hjertet af Limfjordens kystlinje, tilbyder dette hotel dig den perfekte balance mellem afslapning og underholdning. Der er masser af rekreative aktiviteter i området, såsom kystvandringer, kajakture, fiskeri og meget mere. Derudover har hotellet en bred vifte af faciliteter, der kan nydes af både lokale og turister.

At arbejde på Hotel Limfjorden er en oplevelse, der vil ændre dit liv for altid. Hotellets personale står klar til at gøre dit job til en fornøjelse, og hjælper dig med at udvikle dig både personligt og professionelt. De er ivrige efter at lære fra deres medarbejdere såvel som at dele deres viden og ekspertise. Hver ansat har en vigtig rolle at spille i at skabe en mindeværdig oplevelse for gæsterne.

Ansættelsesmuligheder

Hotel Limfjorden tilbyder en række forskellige ansættelsesmuligheder til enkeltpersoner med forskellige baggrunde og erfaringer. De primære stillinger inkluderer:

– Receptionister: En receptionist er ansvarlig for at tage imod gæster, markedsføre hotellets tjenester og tage sig af deres krav og spørgsmål.

– Servere: En server er ansvarlig for at tage imod ordrer, tilberede mad og drikkevarer og servere dem til gæsterne.

– Tjenere: Tjenere serverer måltider og drikkevarer til gæsterne og har en betydelig del i at skabe en mindeværdig spiseoplevelse.

– Housekeeping: Housekeeping-personale tager sig af vagtler og sørger for, at værelserne altid er rene og vedligeholdt.

– Vedligeholdelse: Vedligeholdelsespersonale vedligeholder og reparerer hotellets faciliteter.

Fælles for alle ansættelser er, at man skal have en positiv indstilling, være modtagelig for feedback og have et ønske om konstant at lære og vokse.

Fordele ved at arbejde på Hotel Limfjorden

Hotel Limfjorden er en arbejdsplads, der giver de ansatte en oplevelse, de vil huske for resten af livet. En af de vigtigste fordele ved at arbejde på hotellet er at få mulighed for at lære af en erfaren og dygtig ledelse.

Hotellet er også kendt for at være vokset ud af en familieejers virke, hvilket betyder, at hver ansat er en del af den Limfjordske familie. Arbejdsmiljøet er meget støttende og føles som en samarbejdskultur frem for en hierarkisk struktur.

Der er også ekstra frynsegoder ved at arbejde på hotellet, såsom mulighed for at bo på hotellet og nyde godt af de samme faciliteter som hotellets gæster. Dette inkluderer brug af pool, spa, fitnesscenter osv.

Endelig er der også muligheder for at deltage i hotellets interne og eksterne træningsprogrammer, der lægger vægt på at udvikle de ansattes personlige og faglige færdigheder.

FAQs

Q: Hvilken type arbejde er tilgængelig på Hotel Limfjorden?
A: Der er en række forskellige ansættelsesmuligheder til enkeltpersoner med forskellige baggrunde og erfaringer, inklusive receptionister, servere, tjenere, housekeeping og vedligeholdelse.

Q: Hvad er fordelene ved at arbejde på Hotel Limfjorden?
A: Fordele ved at arbejde på hotellet inkluderer muligheden for at lære fra en erfaren og dygtig ledelse, arbejdet i en støttende arbejdskultur og muligheder for ekstra frynsegoder såsom gratis brug af faciliteter og deltagelseskurser for personaler.

Q: Er der mulighed for karrieremuligheder på Hotel Limfjorden?
A: Ja, hotellet giver medarbejderne mulighed for karrieremuligheder ved at tilbyde interne og eksterne træningsprogrammer for at udvikle deres færdigheder.

Q: Er gratis bolig til rådighed for ansatte?
A: De ansatte har mulighed for at bo på hotellet og nyde godt af de samme faciliteter som hotellets gæster, men afhængigt af hotelkapaciteten og besætningens størrelse kan det begrænses.

Q: Er der en chance for at jobbet kan blive en langvarig karriere?
A: Ja, afhængigt af din præstation og erfaring, kan der være en mulighed for, at jobbet kan føre til en langsigtet karriere med yderligere fordel af at have et stærkt og betroet hotelnavn på dit CV.

Konklusion

At arbejde på Hotel Limfjorden er en unik mulighed for at lære af en erfaren ledelse, arbejde i en støttende arbejdskultur og nyde godt af ekstra frynsegoder. Hotellet har en række forskellige stillinger tilgængelige, og der er muligheder for at deltage i interne og eksterne træningsprogrammer for at udvikle færdigheder og få en karriere inden for hotelindustrien.

Uanset om du er lokal eller en turist, vil du opdage, at arbejde på Hotel Limfjorden er en oplevelse, der vil ændre dit liv for altid. Kontakt hotellet for mere information om ansættelsesmuligheder og påbegynd din karriere i hotelindustrien i dag.

Images related to the topic hotel limfjorden 7700 thisted

Hotel Limfjorden, Thisted, Denmark
Hotel Limfjorden, Thisted, Denmark

Article link: hotel limfjorden 7700 thisted.

Learn more about the topic hotel limfjorden 7700 thisted.

See more: https://inquatangdn.com/blogdk

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *