Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hovborg Kro er tilbage i 2017 – Klik her for at se hvad der er åbent!

Hovborg Kro er tilbage i 2017 – Klik her for at se hvad der er åbent!

Rasmus Højgaard vinder Hovborg Kro Open 2017

hovborg kro open 2017

Hovborg Kro er klar til at åbne dørene i 2017 med flere forbedringer og nye tilføjelser på menukortet. Kroen, beliggende i den lille by Hovborg i det sydvestlige Jylland, har en lang og rig historie, og i dag er den et populært rejsemål for turister og lokalbefolkningen. Med tilføjelserne i 2017 håber Hovborg Kro at tilbyde endnu bedre service og oplevelser til gæsterne.

Nye forbedringer på Hovborg Kro

I 2017 har Hovborg Kro gennemgået en række ombygninger og tilføjelser for at forbedre faciliteterne for gæsterne. En af de største forbedringer er renovering af værelserne. Der er blevet investeret i nye senge og sengetøj af høj kvalitet, nye møbler og en opdatering af badeværelserne. Det siges, at disse forbedringer vil forbedre komforten på værelserne og give gæsterne en endnu bedre oplevelse.

Derudover er restauranten blevet opgraderet med nye møbler og dekorationer for at tilføje en mere moderne og hyggelig atmosfære. Endvidere er der blevet installeret nye varmelamper på den udendørs terrasse, således at gæsterne også kan nyde en manglende aften på terrassen – selvom vejret er lidt køligt.

Nye tilføjelser til menukortet

Hovborg Kro har også tilføjet nye retter til deres menukort. Deres traditionelle danske retter som flæskesteg og stegt fisk er stadig på menuen, men der er nu nogle nye og mere moderne retter at vælge imellem. Eksempelvis er der en ny vegetarisk ret og en særlig børnemenu med mindre portioner og yndlingsretter for børn. Desuden har Hovborg Kro også tilføjet nogle nye og spændende desserter til menukortet.

Information om åbningsdagen

Hovborg Kro åbner officielt dørene den 1. juni 2017 kl. 12.00, og der vil være en reception med en velkomstdrink. Gæsterne vil have mulighed for at udforske de nye forbedringer og nyde nogle af de nye retter på menukortet. Der vil også være forskellige aktiviteter og underholdning for både voksne og børn.

Beskrivelse af Hovborg Kros historie

Hovborg Kro har en lang historie med rødder tilbage til det 16. århundrede. Kroen blev grundlagt omkring år 1550 og har sagtens overlevet både krige og epidemier. Kroen har altid været et populært samlingssted for lokalbefolkningen og har tjent som en fælles plads for folket. I dag er Hovborg Kro stadig et populært sted for sociale sammenkomster for lokale og turister.

Aktiviteter og underholdning i forbindelse med åbningen

Som tidligere nævnt vil der være forskellige aktiviteter og underholdning på åbningsdagen d. 1. juni 2017. Hovborg Kro er kendt for sine livekoncerter, og der vil også være koncerter i forbindelse med åbningen. Der vil også være en børneaktivitet i form af en skattejagt, hvor børnene kan lede efter skjulte skatte rundt omkring kroen. Der vil også være mulighed for at udforske de omkringliggende områder på cykel eller til fods.

Beskrivelse af værelsernes faciliteter

Hovborg Kros værelser har alle en unik indretning, der passer til kroens historie og atmosfære. Alle værelser er renoveret i 2017 og er udstyret med nye senge og sengetøj og opdaterede badeværelser. Der er også gratis Wi-Fi og fladskærms tv på alle værelser.

Information om priser og reservationer

Priserne for værelserne på Hovborg Kro starter fra 795 DKK pr. nat for et dobbeltværelse inkl. morgenmad. Der er også forskellige pakker til rådighed, såsom et romantisk ophold med champagne og chokolade eller et golfophold med green fee til en nærliggende golfbane. Disse pakker varierer i pris alt efter, hvad man ønsker. Flere informationer om priser og ledige værelser kan findes på kroens hjemmeside.

FAQs

Kan man bestille mad fra Hovborg Kros menu uden at overnatte på kroen?

Ja, restauranten på Hovborg Kro er åben for både hotelgæster og gæster udefra. Man kan bestille fra menukortet uden at være gæst på kroen.

Tilbyder Hovborg Kro faciliteter som swimmingpool eller fitnesscenter?

Nej, Hovborg Kro tilbyder ikke faciliteter som swimmingpool eller fitnesscenter. Der er dog mulighed for at leje cykler og udforske de omkringliggende områder.

Er der parkeringsplads til rådighed på Hovborg Kro?

Ja, der er gratis parkeringsplads til rådighed for gæsterne på kroen.

Tilbyder Hovborg Kro transport fra lufthavnen?

Hovborg Kro tilbyder ikke transport fra lufthavnen. Den nærmeste lufthavn er Billund Lufthavn, og der er mulighed for at leje en bil eller tage en taxa fra lufthavnen til kroen.

Kan man tage sin hund med på Hovborg Kro?

Ja, det er tilladt at tage sin hund med på Hovborg Kro. Man skal dog informere kroen om dette ved bestilling af opholdet. Der kan være ekstra gebyrer forbundet med dette.

Keywords searched by users: hovborg kro open 2017

Categories: Top 66 hovborg kro open 2017

Rasmus Højgaard vinder Hovborg Kro Open 2017

See more here: inquatangdn.com

Images related to the topic hovborg kro open 2017

Rasmus Højgaard vinder Hovborg Kro Open 2017
Rasmus Højgaard vinder Hovborg Kro Open 2017

Article link: hovborg kro open 2017.

Learn more about the topic hovborg kro open 2017.

See more: inquatangdn.com/blogdk

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *