Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hotel Højbysø Ellingebjergvej Højby: Oplev luksuriøs afslapning ved søen og få 20% rabat!

Hotel Højbysø Ellingebjergvej Højby: Oplev luksuriøs afslapning ved søen og få 20% rabat!

Hotel Højbysø, Højby, Denmark

hotel højbysø ellingebjergvej højby

Hotel Højbysø – En luksuriøs oase midt i naturen

Beliggenhed og omgivelser

Hotel Højbysø ligger på Elingebjergvej i den lille by Højby på Sjælland. Beliggende direkte ved bredden af søen Højbysø, er dette hotel det perfekte sted for en afslappende get-away fra byens larm og virvar. Med sin skovklædte ejendom og panoramaudsigt over søen er dette hotel en oase midt i naturen. Det er et skridt tilbage fra den moderne verden – en vej til at komme tilbage til en mere naturlig, langsommere og mere afslappet måde at leve på.

Faciliteter på Hotel Højbysø

Hotel Højbysø er en smuk og elegant ejendom med en række fantastiske faciliteter og serviceydelser, der vil imødekomme dine behov. Her er en liste over faciliteter på Hotel Højbysø:

– Gratis parkering
– Gratis trådløst internet
– Udendørs swimmingpool
– Sauna og spabad
– Gourmet Restaurant
– Mødefaciliteter
– Have og terrasser

Værelser og indretning

Med 23 smukt indrettede værelser kan Hotel Højbysø imødekomme ethvert formål eller ønske. Hvert værelse er unikt indrettet med arvet kunst og antikviteter blandet med moderne faciliteter som pladsbesparende teknologi og ergonomisk design.

Mad og drikke på hotellet

Hotellets Gourmet Restaurant tilbyder enkel, men elegant dansk mad baseret på de friskeste lokale råvarer fra Sjælland. Vores køkken har en vision om at være grøn, økologisk og holistisk. Restauranten har en fantastisk udsigt over Højbysøen og en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde en forfriskning.

Aktiviteter i nærheden af hotellet

Naturen og skovene, der omgiver Hotel Højbysø, er en legeplads for både voksne og børn. Der er mange aktiviteter indenfor en kort afstand af hotellet, der inkluderer: vandreture, cykling, fiskeri, kano- og kajakture på Højbysøen eller besøg i kunstneriske og lokale købmandsbutikker.

Mødefaciliteter på Hotel Højbysø

Hotel Højbysø er det perfekte sted for en konference, et møde eller et seminar. Der er state-of-the-art mødefaciliteter med alt nødvendigt udstyr, privilegerede mødefaciliteter og plads til både små og store grupper. Forretningsrejsende vil også sætte pris på vores nuancerede opfattelse af service og gæstfrihed.

Gæsteanmeldelser af Hotel Højbysø

Her er nogle anmeldelser fra tidligere gæster af Hotel Højbysø:

“Fantastisk ophold på et smukt sted. Vores værelse var hyggeligt, og indretningen var inspirerende. Betjeningen var virkelig venlig og imødekommende, og maden var helt i top. Grundigt anbefale.”

“Jeg kan virkelig ikke anbefale dette hotel nok. Udsigten var betagende, og personalet var utroligt hjælpsomme og venlige. Værelserne var smukt indrettede og sengene var utroligt komfortable. Alt var i top stand, og vi ville elske at vende tilbage.”

Fremtidige planer for Hotel Højbysø

Hotel Højbysø er et idyllisk feriested, men også en måde at holde sig væk fra travlhed og stress i hverdagen. Med de seneste planer, vil hotellet fortsætte med at være et udvekslingsted for rejsende og lokale, og ville fortsætte med at imødekomme de nyeste behov og krav hos vores gæster. Vi har til hensigt at oprette et wellness-center og innovativt indendørs svømmebassin med henblik på at tilbyde endnu flere afslappende oplevelser for vores gæster.

FAQs

1. Er der parkering til rådighed på Hotel Højbysø?
Ja, der er gratis parkering, der er tilgængelig på stedet for gæsterne på Hotel Højbysø.

2. Er der Wi-Fi til rådighed på Hotel Højbysø?
Ja, der er gratis Wi-Fi, der er tilgængeligt på stedet for gæsterne på Hotel Højbysø.

3. Er der en udendørs swimmingpool på Hotel Højbysø?
Ja, der er en udendørs swimmingpool på Hotel Højbysø. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde den maleriske udsigt over søen.

4. Har Hotel Højbysø mødefaciliteter?
Ja, Hotel Højbysø har mødefaciliteter. Kontakter du hotellet kan vi yderligere vejlede dig i vores skræddersyede og specifikke tilbud for møde- og konferencearrangementer.

5. Hvordan er beliggenheden af Hotel Højbysø?
Hotel Højbysø ligger på Elingebjergvej i den lille by Højby på Sjælland ved bredden af søen Højbysø. Beliggende omgivet af skovklædte ejendom og panoramaudsigt over søen.

6. Har Hotel Højbysø restaurantfaciliteter på stedet?
Ja, Hotel Højbysø har en gourmetrestaurant på stedet, hvor man kan nyde en enkel, men elegant dansk mad baseret på de friskeste lokale råvarer fra Sjælland.

7. Hvilke aktiviteter er tilgængelige i nærheden af Hotel Højbysø?
Naturen og skovene omkring Hotel Højbysø giver rig mulighed for en varieret palet af aktiviteter. Aktiviteter i området inkluderer vandreture, cykling, fiskeri, kano- og kajakture på Højbysøen eller f.eks. besøg hos lokale kunstnere eller i købmandsbutikker.

8. Hvad er indtjekningstiden på Hotel Højbysø?
Indtjekningen på Hotel Højbysø er fra kl. 14:00, mens udtjekning er kl. 11:00. Vi imødekommer dog individuelle behov og forespørgsler i så højt et omfang som muligt.

9. Er der faciliteter som Sauna & Spabad på Hotel Højbysø?
Ja, der er både sauna og spabad på stedet til rådighed for vores gæster for at give en endnu mere afslappende oplevelse under opholdet.

10. Hvordan er værelserne indrettet på Hotel Højbysø?
Med 23 smukt indrettede værelser kan Hotel Højbysø imødekomme ethvert formål eller ønske. Hvert værelse er unikt indrettet med arvet kunst og antikviteter blandet med moderne faciliteter som pladsbesparende teknologi og ergonomisk design.

Keywords searched by users: hotel højbysø ellingebjergvej højby

Categories: Top 55 hotel højbysø ellingebjergvej højby

Hotel Højbysø, Højby, Denmark

See more here: inquatangdn.com

Images related to the topic hotel højbysø ellingebjergvej højby

Hotel Højbysø, Højby, Denmark
Hotel Højbysø, Højby, Denmark

Article link: hotel højbysø ellingebjergvej højby.

Learn more about the topic hotel højbysø ellingebjergvej højby.

See more: https://inquatangdn.com/blogdk blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *