Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hotel Hilton København Spa: Få en afslappende spa-oplevelse i hjertet af København! Klik her for at læse mere.

Hotel Hilton København Spa: Få en afslappende spa-oplevelse i hjertet af København! Klik her for at læse mere.

Hilton København - Københavns Lufthavn

hotel hilton københavn spa

Hvem er Hilton København Spa?

Hilton København Spa er et luksushotel i hjertet af København. Hotellet er en af ​​de mest eksklusive hoteller i byen og tilbyder enestående faciliteter og service til deres gæster. Hotellet er en del af den berømte Hilton-kæde og fortsætter med at imponere med deres service og værdier.

Beliggenhed

Hotel Hilton København Spa ligger i hjertet af byen. Det er på en god beliggenhed, der giver dig let adgang til alt det bedste, som København har at tilbyde. Hotellets beliggenhed er tæt på mange af byens stand-out seværdigheder som Rundetårn, Tivoli, Den Lille Havfrue og mange flere. Gæsterne vil kunne nyde nem adgang til sightseeing, shopping- og underholdningscentre i byen.

Indkvartering

Hilton København Spa tilbyder gæsterne enestående indkvartering med henblik på at skabe en afslappende og bekymringsfri oplevelse. Hotellet har i alt 382 værelser, inklusive 16 suiter. Alle værelser er velindrettede med moderne faciliteter, herunder fladskærms-tv, aircondition, minibar og meget mere. Værelserne er rummelige og komfortable, og gæsterne vil helt sikkert føle sig som hjemme væk fra hjemmet.

Kundeservice

Hilton København Spa er kendt for deres enestående kundeservice. Hotellet er stolte af at tilbyde deres gæster den bedste service. Deres personale er venlige og imødekommende og altid parat til at hjælpe. Hotellet har også trådløs internetadgang tilbydes gæsterne.

Møde og konference faciliteter

Hilton København Spa tilbyder fremragende møde og konference faciliteter. Deres møde- og konferencefaciliteter er ideelle til både mindre og større møder, uanset om det er til forretnings- eller fritidsformål. Hotellet har 15 møde- og konferenceværelser med et samlet areal på mere end 2600 kvadratmeter. Der er også en businesscentre, der er fuldt udstyret med computerudstyr, printer og faxmaskine.

Mad og drikke

Hilton København Spa tilbyder gæsterne et fremragende mad og drikke tilbud. Hotellet har tre spisesteder med et bredt udvalg af internationale og lokale retter. Deres hovedrestaurant, The Harbour, er kendt for deres velsmagende kødretter og skaldyrsretter. Derudover har hotellet også en lobbybar og en lounge. Gæsterne kan nyde en drink eller to i afslappende atmosfære i Silver Bar eller på Skyline Terrace. Hotellet har også roomservice, der er tilgængelige 24/7.

Hotellets funktioner

Hilton København Spa er kendt for deres usædvanlige funktioner. Hotellet har et fitnesscenter, hvor man kan træne og holde sig i form. Der er også en sauna, hvor man kan slappe af og nyde livet. Hotellets spa er udstyret med en række behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. Derudover har hotellet også en natklub, hvor gæsterne kan feste og danse natten væk.

Aktiviteter i nærheden

Hilton København Spa har en god beliggenhed i byen, og der er mange muligheder for sightseeing og andre aktiviteter i nærheden af hotellet. Tivoli er en af ​​byens største attraktioner, og den er inden for gåafstand fra hotellet. Der er også mange museer i området, såsom Det Kongelige Teater, Nationalmuseet og Statens Museum for Kunst. Shoppingelverne kan udforske Københavns mange designbutikker og boghandlere, der ligger i byens centrum. For at komme rundt i byen kan man hoppe på en af ​​de mange offentlige transportmuligheder, der er i nærheden af hotellet.

FAQs

Hvordan kan jeg reservere et værelse på Hilton København Spa?

Du kan reservere et værelse på Hilton København Spa ved at besøge deres hjemmeside eller kontakte dem direkte på telefon eller e-mail.

Hvad er check-in og check-out tider ved Hilton København Spa?

Normal check-in tid er kl. 15:00 og check-out tid er kl. 12:00. Men tidlig check-in eller sen check-out kan arrangeres mod et ekstra gebyr.

Har Hilton København Spa parkering?

Ja, Hilton København Spa har parkering. Der er en parkeringsplads på stedet og mod et ekstra gebyr kan man benytte parkering.

Er Hilton København Spa røgfrit hotel?

Ja, Hilton København Spa er et røgfrit hotel. Rygning er kun tilladt på udpegede områder udenfor hotellet.

Hvad er minimumsalderen for at tjekke ind på Hilton København Spa?

Den mindste aldersgrænse for at tjekke ind på Hilton København Spa er 18 år.

Tilbyder Hilton København Spa rabatter til AARP, AAA, eller militære / regeringsansatte?

Ja, Hilton København Spa tilbyder rabatter til AARP og regeringsansatte, samt militærpersonel både nuværende og tidligere.

Er der mulighed for roomservice på Hilton København Spa?

Ja, Hilton København Spa har roomservice, der er tilgængelige 24/7.

Har Hilton København Spa en swimmingpool?

Nej, Hilton København Spa har ikke en swimmingpool, men de har andre fitness-faciliteter som fitnesscenter og spa.

Keywords searched by users: hotel hilton københavn spa

Categories: Top 51 hotel hilton københavn spa

Hilton København – Københavns Lufthavn

See more here: inquatangdn.com

Images related to the topic hotel hilton københavn spa

Hilton København - Københavns Lufthavn
Hilton København – Københavns Lufthavn

Article link: hotel hilton københavn spa.

Learn more about the topic hotel hilton københavn spa.

See more: https://inquatangdn.com/blogdk blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *