Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hotel Fanø Badeland Priser: Spar op til 50% på din næste vandparkoplevelse!

Hotel Fanø Badeland Priser: Spar op til 50% på din næste vandparkoplevelse!

Fanø Bad, Hotellerne, 1 af 2

hotel fanø badeland priser

Hotel Fanø Badeland er en populær destination på den smukke ø Fanø. Med masser af indkvartering muligheder, et imponerende vandland og en række andre faciliteter og aktiviteter, er der noget for enhver smag på dette hyggelige hotel. I denne artikel vil vi se nærmere på priserne for et besøg på Hotel Fanø Badeland, sæsonrabatter og tilbud samt de forskellige indkvarteringsmuligheder og faciliteter, som hotellet tilbyder.

Priser for Hotel Fanø Badeland besøg

Når det kommer til priser for at besøge Hotel Fanø Badeland, er der et par forskellige muligheder, alt efter hvad du har brug for. For eksempel kan du vælge at besøge badelandet som en heldags besøgende, eller du kan vælge at booke et værelse på hotellet for at få adgang til badelandet og andre faciliteter som en del af dit ophold.

Priser for en heldags billet til Hotel Fanø Badeland varierer afhængigt af alder og sæson. Off peak-sæsonen strækker sig fra september til juni. I denne periode koster en voksen billet (16 år eller ældre) 150 DKK, mens børn (3-15 år) koster 125 DKK. I højsæsonen fra juli til august stiger prisen for en voksen billet til 199 DKK og børn (3-15 år) koster 149 DKK.

Ved at vælge en pakkeløsning med indkvartering på hotellet vil der være en anden prisstruktur. Priserne for et værelse inkluderer typisk et dagspas til Hotel Fanø Badeland eller andre faciliteter på hotellet. Priserne varierer også her afhængigt af sæsonen. På hotellets hjemmeside kan man finde en prisliste for de forskellige værelseskategorier og nærmere information om, hvad der er inkluderet i prisen.

Sæsonrabatter og tilbud for Hotel Fanø Badeland

Da Hotel Fanø Badeland er en populær destination året rundt, har hotellet nogle forskellige sæsonrabatter og tilbud, der har til formål at tiltrække besøgende i særlige perioder.

En af de største rabatter, Hotel Fanø Badeland tilbyder, er deres vinterkampagne. I perioden fra december til og med februar koster entré til badelandet kun 99 DKK per person. Dette tilbud gælder både i ugen og i weekenden.

Derudover tilbyder Hotel Fanø Badeland også særlige rabatter til grupper og skoleklasser. Besøgende skal kontakte hotellet direkte for at få mere information om disse muligheder.

Indkvarteringsmuligheder på Hotel Fanø Badeland

Hotel Fanø Badeland har et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, lige fra standardværelser til suiter og juniorsuiter. Der er også mulighed for at bestille en lejlighed, hvis du har brug for mere plads eller ønsker at bo selvstændigt.

Hvis du vil booke et standardværelse, kan du vælge mellem enkelt- og dobbeltværelser. Disse værelser er udstyret med komfortable senge, fladskærms-tv og moderne badeværelser.

Hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt mere, kan du også vælge at booke en af ​​hotellets suiter, hvoraf der er tre forskellige typer: juniorsuiter, superior suiter og deluxe suiter. Junior suiteværelser er større end standardværelserne og er også udstyret med et mindre opholdsområde.

Faciliteter og aktiviteter på Hotel Fanø Badeland

Som sagt er der masser af faciliteter og aktiviteter på Hotel Fanø Badeland for at underholde besøgende i alle aldre. Her er nogle af de mest populære:

Vandland: Hotel Fanø Badeland har et imponerende vandland på hele 2.500 kvadratmeter og består af en række forskellige pool-områder, rutsjebaner og en sjov vandlegeplads til børn. Der er også mulighed for at prøve undervandsrugby eller aqua fitness.

Wellness-center: For dem, der leder efter lidt mere afslapning, har Hotel Fanø Badeland et veludstyret wellness-center med saunaer, dampbad, spabade og endda en is-grotte.

Aktivitetstilbud: Udover vandlandet og wellness-centret tilbyder Hotel Fanø Badeland en række andre aktiviteter. Der er blandt andet en stor fitness-stue, udendørs aktiviteter som beachvolleyball og cykeludlejning.

Mad og drikke på Hotel Fanø Badeland

Der er også masser af spisemuligheder til rådighed på Hotel Fanø Badeland, så besøgende behøver ikke forlade hotellet for at spise. Buffet-restauranten på hotellet tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad med en lang række forskellige retter.

Hvis man er på udkig efter noget mere snackagtigt eller en hurtig kop kaffe, kan man også besøge caféen på hotellet, som er åben hele dagen.

Reservation og bestilling af Hotel Fanø Badeland ophold

At reservere et ophold på Hotel Fanø Badeland kan gøres på deres hjemmeside eller over telefonen. Derudover kan man også bestille et værelse på populære hotel booking websider som Booking.com og Hotels.com. Priserne for et ophold varierer, alt efter hvilken tid på året du ønsker at besøge, og hvilken type plads du ønsker at booke.

For mere information om priserne og tilgængeligheden eller for at booke et ophold på Hotel Fanø Badeland, kontakt venligst hotellet direkte eller besøg deres hjemmeside for mere information.

FAQs

Hvad er priserne for en heldags billet til Hotel Fanø Badeland?
I lavsæsonen koster entre for en voksen 150 DKK og for et barn 125 DKK. Prices in high season cost 199 DKK for an adult and 149 DKK for a child.

Hvordan booker jeg et ophold på Hotel Fanø Badeland?
Man kan booke en overnatning på Hotel Fanø Badeland gennem deres hjemmeside, via telefonen eller på populære online booking portaler som Booking.com og Hotels.com.

Hvilke faciliteter og aktiviteter er der til rådighed ved Hotel Fanø Badeland?
Hotel Fanø Badeland har en række faciliteter og aktiviteter, herunder et stort vandland, wellness-center og forskellige sportsfaciliteter og udendørs aktiviteter.

Har Hotel Fanø Badeland særlige sæsonrabatter eller tilbud?
Ja, Hotel Fanø Badeland har særlige rabatter til rådighed i perioder med lavsæson og tilbyder også rabatter til grupper og skoleklasser. Dette skal aftales direkte med hotellet.

Finnes det et wellness-center på Hotel Fanø Badeland?
Ja, hotellet har et wellness-center med sauna, dampbad, spabade og is-grotte.

Keywords searched by users: hotel fanø badeland priser

Categories: Top 68 hotel fanø badeland priser

Fanø Bad, Hotellerne, 1 af 2

See more here: inquatangdn.com

Images related to the topic hotel fanø badeland priser

Fanø Bad, Hotellerne, 1 af 2
Fanø Bad, Hotellerne, 1 af 2

Article link: hotel fanø badeland priser.

Learn more about the topic hotel fanø badeland priser.

See more: https://inquatangdn.com/blogdk

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *