Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hotel Artemis streaming ita – Se filmen online nu og oplev en verden af spænding og mystik!

Hotel Artemis streaming ita – Se filmen online nu og oplev en verden af spænding og mystik!

HOTEL ARTEMIS (2019) - Trailer italiano ufficiale HD

hotel artemis streaming ita

Hotel Artemis Streaming Ita – En Uforglemmelig Oplevelse i Danmark

Hvad er Hotel Artemis?

Hotel Artemis er en amerikansk action-thriller fra 2018 instrueret af Drew Pearce. Filmen følger handlingen om en hemmelig hospital i Los Angeles i 2028. Hospitalen er kendt som Hotel Artemis, og det er et tilflugtssted for kriminelle, hvor de kan få lægehjælp og behandling uden at blive fanget af loven.

Hotel Artemis forbliver neutral, og deres primære mantra er “ikke voldelig eller politisk”. Alligevel er hospitalen bestemt til at tage sig af kriminelle og ønskelige personligheder, såsom bankrøvere, tyve, narkohandlere og mange andre.

I filmen følger vi sygeplejersken Jean Thomas, også kendt som “The Nurse”, som er ansvarlig for den daglige ledelse af hospitalen og patienternes behandling. Hendes tålmodige og professionelle tilgang til sit arbejde har vundet hende berømmelse blandt den kriminelle underverden i Los Angeles.

Men tingene tager en anderledes drejning, da to kriminelle indtager Hotel Artemis og skaber kaos. Resten af ​​historien udfolder sig, da forskellige patienter forsøger at overleve og finde en vej ud af Hospital Artemis.

Hvordan kan man streame Hotel Artemis i Italien?

Hvis du ønsker at streame Hotel Artemis i Italien, er der flere muligheder:

1. Netflix – Hotel Artemis er tilgængelig på Netflix i Italien. Hvis du har et Netflix-abonnement, kan du nemt se den online med en stærk og stabil internetforbindelse.

2. Amazon Prime – Hotel Artemis kan også ses på Amazon Prime. Hvis du har et Amazon Prime-abonnement, kan du streame Hotel Artemis på flere enheder, såsom en smart-tv eller en tablet.

3. Apple TV – Du kan også streame Hotel Artemis ved hjælp af Apple TV. Filmen kan også downloades til visning på farten på din mobile enhed.

4. Google Play – Hotel Artemis er også tilgængelig på Google Play i Italien. Du kan købe eller leje filmen og se den online med en internetforbindelse.

Hvilke skuespillere optræder i Hotel Artemis?

Hotel Artemis har et utroligt cast af skuespillere, der inkluderer:

1. Jodie Foster – som spiller hovedrollen som sygeplejersken Jean Thomas.
2. Sterling K. Brown – som spiller Waikiki, en af ​​de kriminelle patienter, der indtager Hotel Artemis.
3. Sofia Boutella – som spiller Nice, en anden patient på hotellet.
4. Jeff Goldblum – som spiller the Wolf King, en magtfuld kriminel boss i Los Angeles.

Andre skuespillere inkluderer Dave Bautista, Charlie Day og Jenny Slate, der alle leverer fremragende præstationer i denne actionfyldte thriller.

Hvad er den gennemsnitlige bedømmelse af Hotel Artemis?

Hotel Artemis har fået mixed reviews, men har en gennemsnitlig rating på 6,1 på IMDb og 56% på Rotten Tomatoes. Filmen var imidlertid nomineret til flere priser, herunder bedste klip og bedste scenografi ved Satellite Awards.

Hvad angår publikums svar, foretrækker nogle tredjepartsplatforme, der er almindelige blandt brugerne, at Hotel Artemis bliver taget imod positivt. For eksempel har 87% af Google-brugerne vurderet filmen positivt og har kaldt den “spændende og originel” og “en sand én af en slags”.

Kan man se Hotel Artemis med danske undertekster?

Ja, Hotel Artemis er tilgængelig med danske undertekster på mange streaming-tjenester såsom Netflix og Amazon Prime i Italien. Hvis du vil nyde filmen med danske undertekster, kan du vælge at indstille sprogindstillingerne på din enhed.

Hvilken genre er Hotel Artemis?

Hotel Artemis er en actionfyldt thriller, der også indeholder elementer af science fiction-genren. Filmen udforsker en fiktiv verden i 2028 i Los Angeles, hvor en sådan hemmelig hospital som Artemis eksisterer.

Hvor kan man læse mere om Hotel Artemis?

Der er mange steder, hvor du kan læse mere om Hotel Artemis. Fx kan du kigge på IMDb, Rotten Tomatoes og Metacritic, hvor du kan finde anmeldelser og ratings af filmen. Du kan også læse mere om filmen på dens officielle hjemmeside og sociale medieprofiler.

Hotel Artemis streaming ita kombinerer en spændende plot med en række fremragende skuespillerpræstationer. Filmen er perfekt til enhver, der elsker action, science fiction og thrillere, og du kan nemt få adgang til den i Italien via Netflix, Amazon Prime, Apple TV og andre streaming-tjenester. Og med de danske undertekster kan du nyde filmen fuldt ud på din enhed.

Keywords searched by users: hotel artemis streaming ita

Categories: Top 54 hotel artemis streaming ita

HOTEL ARTEMIS (2019) – Trailer italiano ufficiale HD

See more here: inquatangdn.com

Images related to the topic hotel artemis streaming ita

HOTEL ARTEMIS (2019) - Trailer italiano ufficiale HD
HOTEL ARTEMIS (2019) – Trailer italiano ufficiale HD

Article link: hotel artemis streaming ita.

Learn more about the topic hotel artemis streaming ita.

See more: https://inquatangdn.com/blogdk blog

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *